1. Voedselbank

Inzameling van houdbare producten voor de voedselbank vindt plaats op elke eerste zondag van de maand.

Eerstkomende zondag is 5 september 2021.

Er zullen in de Hoeksteen - het verenigingsgebouw naast de kerk - kratten komen te staan waarin de meegebrachte producten gedeponeerd kunnen worden. Hieronder is een lijst met producten, waar behoefte aan is.

pasta, pastakruiden, suiker, bloem, zonnebloemolie, fles bak en braad, rijst, broodbeleg in pot of blik (jam etc), groenten in pot of blik, soeppakjes of soep in blik, vis in blok of pot, fruit in blik, aardappelpuree, thee, koffie, wasmiddelen, zakjes met mixen voor rijst, spaghetti en macaroni, pakken vruchtensap.

2.  De heer L.J. BLees benoemd tot kerkelijk werker van Dorkwerd

Met blijdschap maakt de kerkenraad bekend dat de heer L.J. Blees uit Wouterswoude op 26 juli 2021 de benoeming tot kerkelijk Werker van Dorkwerd heeft aanvaard.

Het stemt ons tot dankbaarheid dat de ontstane vacature zo snel kon worden vervuld.

De bevestiging van de heer Blees zal in de ochtenddienst van 31 oktober 2021 plaatsvinden. Deze dienst begint om 9.30 uur.

De intrededienst begint in de middag om 14.00 uur.